fbpx

Rob’s Autoruit Service

Ruitvervanging

Kwaliteit & Service staan voorop bij ons

Als het sterretje of de barst te groot is en niet gerepareerd kan worden, dan wordt de ruit vervangen. Dit doen wij heel deskundig. Het is belangrijk dat dit goed en precies gebeurt. Als we uw ruit vervangen kunt u even wachten met een kopje koffie of een kopje thee.

Wanneer is het sterretje te groot?

Vaak als het sterretje groter als 3 cm is moet het worden vervangen. Vaak raden wij het aan om het gelijk te vervangen zodat u veilig op weg kan. Wij doen dit ook bij u op locatie, waardoor dit uw planning niet belemmerd.

Wanneer kunt u mijn ruit repareren?

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor u. Wij vinden het belangrijk dat u veilig op de weg rijdt. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u op locatie langs te komen.

Hoe gaat dat met de verzekering?

Indien u voor ruitschade verzekerd bent kunnen wij dit afhandelen met de verzekering. Wij vertellen u van te voren wat het eventuele eigen risico is. In de meeste gevallen hoeft u niets te betalen.

Wat kost het vervangen van mijn ruit?

Helaas kunnen we u het antwoord op deze vraag niet zo 1, 2, 3 vertellen. Bij een ruitvervanging moeten we namelijk weten wat voor opties er in uw voorruit zitten en waar de vervanging moet plaats vinden.

Laat uw autoruitschade vrijblijvend beoordelen en maak direct een afspraak

Maak een afspraak