fbpx

Rob’s Autoruit Service

Ruitvervanging in Raalte

Ruit vervangen in Raalte

Is uw autoruit gesneuveld of zit er een flinke barst in? En wilt u uw autoruit laten vervangen in Raalte? Dat kan, RAS Raalte komt graag uw kant op. U rijdt wellicht liever ook niet meer verder. Dat snappen wij maar al te goed. De specialisten van Rob’s Autoruit Service staan dag en nacht voor u klaar! Wij vervangen autoruiten op locatie maar ook bij ons op de garage. Ook als u verzekerd bent hoeft u geen moeite te doen om alles te regelen. Wij regelen het met uw verzekeraar! U kunt eenvoudig een afspraak maken online of neemt telefonisch contact met ons op via 06 41147410 voor meer informatie en eventueel het maken van een afspraak. Bekijk ook onze diensten.

Laat uw autoruitschade vrijblijvend beoordelen en maak direct een afspraak

Wanneer is het sterretje te groot?

Vaak als het sterretje groter als 3 cm is moet het worden vervangen. Vaak raden wij het aan om het gelijk te vervangen zodat u veilig op weg kan. Wij doen dit ook bij u op locatie, waardoor dit uw planning niet belemmerd.

Wanneer kunt u mijn ruit repareren?

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor u. Wij vinden het belangrijk dat u veilig op de weg rijdt. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u op locatie langs te komen.

Hoe gaat dat met de verzekering?

Indien u voor ruitschade verzekerd bent kunnen wij dit afhandelen met de verzekering. Wij vertellen u van te voren wat het eventuele eigen risico is. In de meeste gevallen hoeft u niets te betalen.

Ras Raalte staat altijd voor jou klaar.

Bij Ras Raalte staat de koffie altijd voor u klaar!

Altijd is er een meedenkende specialist die in uw belang denkt.

Wij leveren alleen vakwerk. Jaren ervaring en kwaliteit!

Na 14 jaar een 5/5. Dat is toch geweldig!

Met 28 jaar ervaring zijn wij uw specialist voor uw ruitschades.

Verzekerd? Wij ontzorgen u in het volledige proces.

Met 28 jaar ervaring zijn wij uw specialist voor uw ruitschades.

Verzekerd? Wij ontzorgen u in het volledige proces.

Weet waar u aan toe bent!

De specialisten van Ras Raalte nemen een aantal vragen met u door. Dat kan aan de zaak, telefonisch of via de what’s app. U verkrijgt op deze manier inzicht of de ruitschade gedekt wordt door uw verzekerings-/leasemaatschappij of dat hij voor uw eigen rekening kom

Autoruit vervangen

Autoruit laten vervangen in Raalte

Als het repareren van uw autoruit niet meer lukt, vervangen onze specialisten de autoruit. Dit wordt snel, vakkundig en professioneel gedaan

Het kan natuurlijk iedereen overkomen: een sterretje of barst of dat uw gehele ruit aan vervanging toe is. Dat is voor RAS Raalte geen probleem. Wij komen graag naar u toe en u bent altijd van harte welkom bij onze garage. Ook leveren wij alleen vakwerk en vervangen uw ruit ook in Raalte.

Kwaliteit & Service staan voorop bij ons

Als het sterretje of de barst te groot is en niet gerepareerd kan worden, dan wordt de ruit vervangen. Dit doen wij heel deskundig. Het is belangrijk dat dit goed en precies gebeurt. Als we uw ruit vervangen kunt u even wachten met een kopje koffie of een kopje thee.

Hier doen we het voor!

Geweldig goede service voor een eerlijke prijs.

Taxi Roseboom

Goede en zeer vriendelijke service. Vandaag is na inbraakschade de zij en voorruit vervangen, alles is zeer goed uitgevoerd en voor een nette prijs. πŸ˜ƒπŸ‘

Cristiaan
download

Geweldige bedrijf vriendelijke mensen πŸ‘πŸΌ

Tom Koerkamp
Maak een afspraak