Restylen

Restylen, repareren van kleinere autoschade zonder te spuiten!

Ook wel uitdeuken zonder spuiten genoemd. Bij deze vorm van schadeherstel repareren wij kleine schades aan auto`s, maar ook aan bedrijfsauto`s zoals bussen en bestelauto`s. Voorwaarden aan deze manier van herstel zijn, dat de laklaag nog intact is en dat het materiaal van staal of aluminium moet zijn. Dus geen plastic delen zoals bumpers e.d.

Licht kraswerk en/of beschadigingen kunnen we herstellen door middel van het polijsten van de laklaag, dit kan overigens ook bij kunststofdelen.

Hoe Restylen wij?

Er zijn meerdere manieren om een reparatie uit te voeren, één van de technieken die wij gebruiken is om met speciaal gereedschap vanuit de binnenkant van de plaatwerkdelen de deuk eruit te drukken. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en zullen wij met behulp van een lijmtechniek de deuk weer naar buiten trekken.

We zullen in sommige gevallen het gerepareerde paneel polijsten omdat er nog licht kraswerk e.d. zichtbaar zijn bij de inslag van de schade. Dit om tot een mooi en gedegen resultaat te komen.

Waarom repareren bij Ras ?

– Wij hebben de expertise en het gereedschap in huis om tot een kwaliteitsreparatie te komen.
– Deuken-weg-dagen waarbij wij voor gereduceerde prijzen uitdeukwerkzaamheden zullen uitvoeren

  • Vanaf 45 euro !!! , normaal opstarttarief begint bij 65 euro !!!
  • Aanmelden is aan te raden zodat u niet lang hoeft te wachten
  • Maar ook vrije inloop op deze dagen en bij grote drukte plannen wij eventueel ook door op een andere dag voor dezelfde gereduceerde prijzen ( dit alleen op de “Deuken.weg.dagen” ).
  • De deuken op deze dagen mogen niet groter zijn dan drie centimeter, dit in verband met de doorstroming op zo`n actiedag. Wel kan er een aparte afspraak gemaakt worden voor het repareren van een grotere ( restyle ) deuk. Dit allemaal bij Ras Autoglas Raalte in samenwerking met Auto-Care, Deventer.

– Wachten met een bakje koffie terwijl voor u ogen de schade verdwijnt.
– Door middel van een professionele offerte weet u waar u aan toe bent. Geen verrassingen !!
– Ook kunt u buiten de actie om een afspraak maken om een reparatie aan u voertuig uit te laten voeren.

Comments are closed.