Blinderen

Het blinderen van autoruiten is een slimme en snelle manier om de waarde van uw auto te verhogen. Het  blinderen van ramen heeft diverse voordelen: Het verlaagt de tempratuur in de auto, geeft een chique uitstraling, houdt de UV straling voor 99 procent tegen en beschermt waardevolle spullen in uw auto. Waardevolle spullen zijn immers een stuk veiliger wanneer ze niet zichtbaar zijn. Het blinderen wordt gedaan door het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardig folie waardoor de autoruit donkerder wordt. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende tinten met 5, 15, 20, 30, 35, 50 en 70% lichtdoorlaatbaarheid. Wij adviseren u graag over de beste optie.

 

Autoraamfolie laten aanbrengen

Er zijn nogal wat diverse folie om uw ruiten mee te blinderen. Wat is nu de goede autoruitfolie voor uw auto? Welke folie is wettelijk toegestaan? Past deze bij de kleur van uw auto? Wanneer is het chique? Wanneer is het ordinair? Bij autoruiten blinderen is de scheidslijn tussen goed en niet goed flinterdun. Advisering speelt daarom een belangrijke rol, onze monteurs zijn ervaren. In principe kunnen wij autoraamfolie aanbrengen op ieder model en wij leveren altijd maatwerk. U heeft bijvoorbeeld een bolle achterruit of een speciaal gevormde ruit? Geen probleem wij brengen de autoraamfolie zorgvuldig aan en uit één stuk.

 

Waarom ruiten laten blinderen door Ras Raalte?

  • Altijd de beste kwaliteit
    Wij maken uitsluitend gebruik van het beste merk, Sungard folie. Deze hoogwaardige folie is krasbestendig en zeer kleurvast. Bovendien voldoet hij aan alle geldende veiligheidseisen.
  • Uitstekende garantie
    Bij ons krijgt u op montage een garantie van 2 jaar. Op de folie zit een garantie van 5 jaar.
  • Advies op maat
    Onze monteurs zijn zeer ervaren en kunnen u altijd het beste advies geven.

 

Autoruiten blinderen bij Ras Raalte

Het blinderen van autoruiten is precisiewerk en vraagt om degelijke kennis en ervaring. Omdat er nogal wat mogelijkheden zijn op dit gebied is advisering een belangrijke rol. Wij geven u graag gratis advies over het blinderen van uw autoramen.

 

Scherpe prijzen voor geblindeerde autoramen

Voor perfect geblindeerde autoramen en scherpe prijzen kunt u terecht bij Ras Raalte.

Prijzen
• 3 deurs vanaf €180
• 5 deurs vanaf €200
• Sedan vanaf €200
• Station vanaf €300
• SUV vanaf €300
• Achterruit vanaf €100

Prijzen

Comments are closed.